• تاریخ انتشار : 1401/09/02 - 12:52
  • بازدید : 23
  • تعداد بازدیدکننده : 22
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
هجدهمین کنگره بین المللی طب اورژانس کودکان

مراسم افتتاحیه هجدهمین کنگره بین المللی طب اورژانس کودکان

...

هجدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماریهای شایع طب کودکان در تاریخ یکم آذر ماه ۱۴۰۱در تالار قائم (عج) بیمارستان کودکان مفید با حضور دکتر ناصحی«رییس کنگره »، دکتر حسینی طباطبایی «دبیر علمی کنگره »، دکتر رحمانی «دبیر اجرایی کنگره» و دکتر نوری پور رییس بیمارستان و جمع کثیر دهی از پزشکان به طور رسمی افتتاح و برگزار گردید.
در مراسم افتتاحیه کنگره، دکتر زالی رئیس دانشگاه به صورت مجازی و برخط برای حضار سخنرانی کردند؛ ایشان  ضمن تقدیر از متخصصان و فوق تخصصان گروه اطفال که از نجیب‌ترین و متخلق‌ترین همکاران علم پزشکی هستند، صبر و متانت و مهرورزی را از ویژگی‌های اصلی فعالان این حوزه دانست و افزود: بخش عمده‌ای از ارتقای شاخص‌های بهداشتی کشور، رهین تلاش‌های این گروه پزشکی است.
 
دکتر زالی در ادامه بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به طور ویژه بیمارستان کودکان مفید در تمام سنوات گذشته برای تحقق مسئولیت اجتماعی خود تلاش بسیار کرده است.
 
رییس دانشگاه با اشاره به موضوع کنگره، از حاضران و متخصصان اطفال درخواست کرد در کنار ماموریت‌های خود کماکان از حقوق کودکان به عنوان یک اصل حرفه‌ای حمایت کنند، چراکه مهمترین اقشاری که در فرآیندهای شتابان توسعه‌ای و مسائل اقتصادی آسیب می‌بیند، محرومین و کودکان کشور هستند.
 
دکتر زالی اظهار کرد: باید به سلامت جسم و بهداشت روان آینده‌سازان کشور توجه بیشتری داشت و علاوه بر توجه به بهداشت و درمان نیم نگاهی هم به مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آنها کرد.
 
دکتر زالی با اشاره به سابقه برگزاری این کنگره، گفت: در تمام سالها تاکنون برای ارایه مدلی مبتکرانه در تامین سلامت کودکان تلاش شده است و امسال نیز با ممارست سختکوشانه متخصصان دانشگاه، رویکرد این کنگره دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
 
ییس هجدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع کودکان در مراسم افتتاحیه این کنگره پایه و اساس فعالیت مراکز بهداشتی و درمانی را خدمت رسانی به کودکان و مادران باردار اعلام کرد و بر ضرورت به روزرسانی اطلاعات در این زمینه تاکید کرد.
 
دکتر محمدمهدی ناصحی در مراسم افتتاح هجدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان نیز عنوان کرد: در کنگره امسال که با رویکرد دانش بنیان از ۳۰آبان ماه آغاز به کار کرد و تا ۶آذرماه ادامه دارد، مباحثی از جمله دیابت در کودکان، بیماری سلیاک در کودکان، حوادث محیطی، حوادث حاد عروقی و مغزی، مسمومیت در کودکان و استفاده از داروهای آرامبخش در کودکان مطرح می‌شود. این پنل‌ها بر اساس مسائل و مشکلات روز گروه سنی اطفال در کشور برنامه ریزی شده است.

رییس کنگره ادامه داد: با شیوع بیماری کرونا، بیماری‌های واگیر و نوپدید، ویروس‌های ناشناخته و جهش یافته بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت و ناتوانی جهانی برای مقابله با آن، بر ضرورت توجه بیشتر به این بیماری‌ها و واکسیناسیون به ویژه در کودکان تاکید کرد.
 
دکتر ناصحی از همراهی وزارت بهداشت و حمایت رییس دانشگاه علوم پزشکی و اساتید حاضر تقدیر کرد.
 
دکتر محمدتقی حسینی طباطبایی دبیر علمی کنگره در این مراسم تصریح کرد: در سال‌های اخیر وزارت بهداشت اقدامات جدی به منظور حرکت دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و نیازمحور کردن دانشگاه‌ها انجام داد. دانشگاه‌های علوم پزشکی مراکز استان‌ها مسئول شدند نیازهای جامعه را بررسی و بر اساس آن برنامه ریزی کنند.
 
وی ادامه داد: در همین راستا دانشگاه‌های بزرگ نظیر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برای حرکت به سمت دانشگاه نسل چهارم یعنی اجتماع محور مامور شدند تا علاوه بر انجام ماموریت‌های اصلی خود، در فعالیت‌های اجتماعی و بین‌المللی ایفای نقش کنند.
 
به گفته دبیر علمی کنگره، دانشگاه‌ها بزرگ جهان در حال حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل پنجم یا رهبرساز، فرهنگ‌ساز و تمدن‌ساز هستند و در این دانشگاه‌ها مدیریت و مسئولیت هم آموزش داده می‌شود که امیدواریم این ماموریت در کشور ما نیز تعریف شود.
دکتر طباطبایی در پایان بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در رفع چالش‌های بهداشتی و درمانی طب کودکان تاکید کرد و گفت: طب بازساختی و ژن درمانی از جمله میاحثی بود که برای طرح در این کنگره انتخاب شد تا برای کنشگران این حو‌زه، نقطه عطفی در مسیر ارتقای دانش و اطلاعات باشد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,علمی,عمومی
  • گروه خبری : 123087
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست